Fekete lista | Horvátország lakókocsi

Fekete lista | Horvátország lakókocsi Oldalunkon megtalálja az összes kiadó lakókocsit Horvátországban amiket érdemes felkeresni.

  1. Horvátország lakókocsi
  2. Fekete lista

Regisztrálja ingyenesen kiadó lakókocsiját oldalunkon (persze nem a fekete listába) és most nem csak egy szimpla megjelenést kap, hanem egy futó social média kampányba is becsatlakozik automatikusan!
Mert tudja: Mindenki, aki számít....

Horvátország lakókocsi fekete lista

Többen jelezték, hogy miért csak a kiadó lakókocsik előnyeiről esik szó szerte a weboldalak világában, hiszen a reális képhez hozzátartozik a szállások hátránya is. Erre tökéletes megoldás a kiadó lakókocsik adatlapján található értékelési rendszer.
De mi van akkor, ha egy kiadó szállást túl sokan minősítenek rossznak. vagy esetleg a foglalás során átverték őket, netán más sérelem érte a nyaralót?
Ilyenkor mi eltávolítjuk az adott szállást viszont a lakókocsi gazdája esetleg más internetes felületeken folytathatja áldásos tevékenységét és átverheti a szállást kereső embereket.

Erre találtuk ki ezt az oldalt! ide kerül mindenki aki sorozatosan követ el átverést vagy állít valótlant és így kárt okoz valakinek. Ez egy nyilvános lista, ahol mindenki megnézheti, hogy egy az interneten talált kiadó lakókocsi megbízható e vagy inkább kerülendő.
Reményeink szerint és ebben szinte biztosak vagyunk, ide nem fog felkerülni senki sem, de meghajolva a nép akarata előtt létrehoztuk ezt a listát.

A feketelistára tett lakókocsik listája:

Nincs adat...

Lakókocsik régiók szerint
horvátország lakókocsi

ISZTRIAI LAKÓKOCSIK

Az isztriai félszigetet csak zöld mediterránként emlegetik. Itt találhatóak a legfelkapottabb üdülővárosok és kempingek. Kedvelt célpontja a magyar vendégeknek.

horvátország lakókocsi

DALMÁCIAI LAKÓKOCSIK

Dalmácia Horvátország legdélebbi része, mely sok turistát vonz minden évben. Kiterjedésének köszönhetően sok kemping és meleg tenger várja a vendégeket.

horvátország lakókocsi

KVARNERI LAKÓKOCSIK

A Kvarner-öböl az Adriai-tenger egyik kedvelt üdülőhelye, melynek több nagyobb sziget veszi körül. Népszerű üdülőhely a magyar vendégek körében közelsége miatt.